MAG IK EVEN UW AANDACHT??

Het aankomende jaar (2020) wil ik naast de gewone behandelingen in mijn praktijk en op locatie me gaan verbinden aan goede doelen. Hiervan ga ik 60% doneren aan een selectie van 3 doelen die ik wil gaan steunen.

KIKA
Welke zich zoals jullie al weten zich inzetten naar vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Stichting Kansarme Kinderen In Nederland
Is opgericht om kinderen in Nederland die onder de armoede grens leven ondersteuning en een fijner leven te bieden. Zij hebben net als ieder ander kind recht op een onbezorgde jeugd, met uitzicht op een kansrijke toekomst. Geen kind hoeft zich als buitenstaander of alleen te voelen

Het vergeten kind
Heeft als doelstelling Verwaarlozing en/of mishandeling tekent het verdere leven van een kind. Het Vergeten Kind strijdt daarom voor een Nederland waarin elk kind zich echt kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

Ik vind dat deze doelen mooi werk verrichten en kinderen zijn de toekomst en die moet je stimuleren en koesteren. Om hier een steentje aan mee te kunnen dragen, heb ik jullie nodig om dit te kunnen bewerk stellen.

Ben je ondernemer of werk je in een bedrijf waarbij dit soort dingen passen en kan dit binnen jullie bedrijfsvoering, dan kom ik graag in contact met je.

Voor eventuele vragen en natuurlijk boekingen kan je me altijd mailen, of zoek contact via Messenger of WhatsApp, hier reageer ik nog het snelst op.

telefoonnummer 0624708302
E-mail phoenix.massages4@gmail.com

Graag met zoveel mogelijk mensen delen en liken, de meer er opgehaald wordt de hoopvoller de toekomst kan worden.

 

eindejaar actie

Tot en met de laatste dag van december is er een actie waar je alleen maar mee kan winnen.

Alle cliënten (met uitzondering van al uitgegeven promotiebonnen) die ik tot en met 30 december behandel krijgen na de behandeling een pakketje met daarin een leuk presentje welke kan variëren tot diverse kortingen, diverse gratis massages, georganiseerde avonden bij je thuis (tot 4 personen) en als klapper op de vuurpijl één jaar lang elke maand één massage na keuze. In elke pakketje zit prijs dus geen "helaas" berichten. Enige wat ik terug vraag is een leuke maar eerlijke recensie op Facebook én Google

 

De gewonnen massages kunnen ook eventueel bij je thuis gegeven worden met een meerprijs van €10, - met uitzondering van de massage party welke al inbegrepen is.

 

Verder zitten bij de massages 2 specialisatie massages bij welke de Free-style massage en de Lymfe drainage massage zijn en een Salt scrub massage royaal, waarbij je eerst een algehele lichaams scrub onderga met epsomzout of een sugarscrub voor de gevoelige huid, welke gevolgd zal worden met een korte douche waarbij je de scrub van je af kan spoelen en dan een ontspanningsmassage. 

 

Voor de algehele voorwaarden kan je meer informatie vinden betreft ethiek en gedragscodes die je van mij kan verwachten en die ik ook zeker van m"n cliënten verwacht.

En het kan nooit geen kwaad om je goed voor te bereiden omtrent de massage. Dus lees alles eens gewoon op je gemak door op m'n website.

 

Dus heb je nog geen afspraak gemaakt en je wilt kans maken op een van de prijzen en zeker met een klapper het nieuwe jaar wilt ingaan met de superprijs van een jaar lang 1 x per maand een massage naar keuze of een massage party voor maximaal 4 personen? Aarzel dan niet en reserveer je plek bij me op de tafel.

 

Voor reserveringen gelieve Messenger of Whatsapp gebruiken om me te contacteren, Hier reageer ik nog het snelst op

 

 

 

 

Geef een cadeaubon cadeau

Met de massage cadeaubon geef je een persoonlijk geschenk! Kies de behandeling die je aanspreekt en maak een afspraak via de boek nu knop. Bestel de cadeaubon van je keuze en wij sturen deze op, na ontvangst van het bedrag op onze rekening. De cadeaubon is verkrijgbaar in 30, 60, en 90 minuten. De bon is overdraagbaar en een jaar geldig! Cadeaubon is niet geldig met andere kortingen en/of acties. Cadeaubon is alleen in te leveren bij Phoenix massages op bezoekadres praktijk, mits anders aangegeven.