Massage aan huis

 

Wilt U genieten van een professionele massage, maar geen zin om de deur uit te gaan? Drukke dag op het werk gehad of gewoonweg geen oppas voor de kinderen kunnen regelen. Geen nood want Phoenix massage komt vanaf nu ook bij je thuis dus je hoeft de deur niet meer uit en kan in je eigen vertrouwde omgeving waar jij het meest ontspannen bent.

 

Ik kom naar jou toe met een massagetafel en alle toebehoren dus het enige waar je zelf zorg voor draag is dat je volkomen ontspannen bent. Oh ja en zeer belangrijk een vrije ruimte van 2 x 3 meter voor de massagetafel om neer te zetten en een verwarmde ruimte van minimaal 23°C.

 

Overtuig en gun je zelf van een professionele massage wanneer het jou uitkomt! Voor een straal van 15 kilometer komen er geen extra kosten bij, voor elk extra gereden kilometer verwerk ik € 0,50 extra in de rekening. De massage duurt minimaal één uur welke meestal zal uitlopen, de massage betreft een full body massage welke een freestyle zal zijn waar verschillende massage technieken gebruikt zal worden (denk hieraan aan een combinatie van een Zweedse massage, deep tissue, Lymfe drainage en bindweefsel). Hierbij worden vele gebieden waar eventuele ongemakken bevinden aangepakt en geniet je gedurende de rest van avond in je eigen vertrouwde omgeving van een ontspannen gevoel zonder hiervoor het huis te verlaten.

Ben je van plan om binnenkort een echte vrouwenavond te organiseren, en je wilt eens iets “out of the box”? Denk dan eens aan het inhuren van een masseur om de show echt te stelen bij je vriendinnen, en jou en hun een onvergetelijke avond te verzorgen. Massages duren 30 minuten tot 45 minuten per persoon en maximaal 6 personen. Neem contact op voor een prijsopgaaf.