“Zweedse massage” Klassieke ontspanningsmassage

 

Een klassieke ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor jezelf. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam. Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam. De strijkingen en knedingen stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Daardoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen. Binnen korte tijd kom je tot diepe ontspanning. 

Bindweefsel Lypo massage

 

Cellulite is een verstoorde stofwisseling van het bindweefsel. De afvalstoffen worden niet goed meer afgevoerd. Oorzaken kunnen liggen in een verstoorde hormoonwerking(door zwangerschap, menopauze, menstruatie) een verkeerd eetpatroon of een genetische bepaling.

Cellulite is niet aan gewicht, postuur en leeftijd gerelateerd, en kunnen dus bij elke vrouw voorkomen.

Op dit moment is de meest succesvolle behandeling voor cellulite. Juist omdat lipomassage weefselblokkades, het probleem bij cellulitis, behandelt. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan.

Lymfe Drainage massage

 

Manuele Lymfedrainage is een heel rustige en zachte massagetechniek, speciaal bedoeld voor het bestrijden van lymfe-oedeem. Er wordt gewerkt met rustige huidverschuivingen met een “druk” fase en een “drukloze” fase.

 

De drukfase zorgt voor een voldoende opening van de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid die met een soort van verschuifbare klepjes zijn afgesloten. Hierdoor kan de lymfe in het lymfevat komen. De drukloze fase geeft de lymfevaatjes weer de gelegenheid zich te sluiten, waarna de lymfe verder kan worden afgevoerd.

Epsom salt scrub massage royaal

 

Een salt scrub is een vrij populaire behandeling in de moderne Spa’s. De bedoeling is het reinigen en verwijderen van dode huidcellen van de buitenste laag van je huid (hoornlaag) en het naar boven halen van de veel zachter en gladder onderhuid. Het zout, welke hier epsomzout wordt gebruikt is gladder van structuur dan het conventionele zeezout welke grover van structuur is en scherpere randen heeft welke de huid kan beschadigen.