BodyCheck massage

 

Een bodycheck massage is bedoeld voor de persoon die een goede apk wilt laten uitvoeren op hun lichaam. Het gehele lichaam wordt onderzocht op diverse ongemakken welke bekend en onbekend zijn. Let wel op dat dit géén medische controle is. Dus op de genitaliën na wordt alles gecontroleerd en wat verholpen kan worden, zal worden geprobeerd verholpen te worden. Tijdens de controle en behandeling zal continue besproken worden wat er gaat gebeuren en voordat ik met een onderdeel begint zal er ten alle tijden toestemming gevraagd worden aan je of je er comfortabel bij voelt dat ik een bepaald gebied onderzoek en behandel.

De massage duurt minimaal 90 minuten welke meestal zal uitlopen, de massage betreft een full body massage welke een massage zal zijn waar verschillende massage technieken gebruikt zal worden (denk hieraan aan een combinatie van een Zweedse massage, deep tissue, Lymfe drainage en bindweefsel). Hierbij worden vele gebieden waar eventuele ongemakken bevinden aangepakt.

 

Na de controle en behandeling zal er een ontspanningsmassage plaatsvinden om je toch nog terug te brengen naar je innerlijke rust en ontspanning van de spieren omdat voor én bij sommige de controle en behandeling licht pijnlijke ongemakken teweeg kan brengen na mate hoe de staat van de lichamelijke ongemakken zijn.

 

wilt U verdere informatie over deze of andere massages betreft voorbereidingen klik op volgende link.