salt scrub massage royaal

 

Een salt scrub is een vrij populaire behandeling in de moderne Spa’s. De bedoeling is het reinigen en verwijderen van dode huidcellen van de buitenste laag van uw huid (hoornlaag) en het naar boven halen van de veel zachter en gladder onderhuid. Het zout wat ik gebruik is Epsomzout en is gladder van structuur dan gewoon zout. Wilt U toch een nog mildere scrub? Dan heb ik altijd nog een mildere vorm, namelijk de sugar scrub welke weer milder is en uitermate geschikt is voor het gezicht. De basis scrubs kunnen altijd naar wens geparfumeerd worden met etherische oliën U zult zien dat er ook voor U een fijne geur aanwezig is. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

(gelieve dit ruim van te voren aangeven zodat dit klaargezet kan worden en niet van uw massagetijd verloren gaat)

 

Na de scrub behandeling wordt de scrub verwijderd en gevolgd door een douche om de restanten te verwijderen.  Tijdens het douchen wordt niet geadviseerd om enige vorm van douchegel of zeep te gebruiken om de ingetrokken oliën op het huid te behouden. Na deze douche wordt de behandeling voortgezet.

 

(een badjas en slippers dient U zelf mee te nemen)

 

Wanneer U weer terug op de tafel ligt zal de tweede fase van de behandeling plaatvinden, namelijk een Zweedse ontspannings massage, hier worden extra rijke oliën voor gebruikt om je huid optimaal te voeden.

 

Een salt scrub is meestal een mix van zout (in dit geval Epsom zout), amandel of avocado olie en eventueel toegevoegde etherische oliën. Bij eventuele allergieën verzoek ik U dit ruim voortijdig te vermelden dan kan ik er rekening mee houden en vermeld het ook als U liever een sugar scrub wilt hebben.

 

wilt U verdere informatie over deze of andere massages betreft voorbereidingen klik op volgende link.