Your Moment of Zen Massage

 

De Zweedse massage is het meest gebruikte en best bekende type massage in de westerse wereld, het is de fundering van de meest bekende types massages die we hier kennen, waaronder sportmassages, deep tissue massages en aromatherapie massages en staat basis voor de grondlegger van de westerse concept van anatomie en psychologie.

 

Een klassieke ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor uzelf. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam. Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam. De strijkingen en knedingen stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Daardoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen. Binnen korte tijd kom je tot diepe ontspanning.

 

Een massage van 45 minuten is een zone massage met specifieke aandachtspunten. Bij een 60 minuten massage wordt het lichaam van top tot teen behandeld. Desgewenst kan de massage steviger uitgevoerd worden (geef dit dan vooral aan).

 

Een massage bevordert het lichaamsherstel, de doorbloeding, je voelt je uitgerust en meer in evenwicht en een uitgerust en evenwichtig mens kan meer aan, kijkt op een andere manier naar situaties die plaatsvinden. Daarnaast is het heerlijk om zoveel aandacht aan uw huid te geven en eens even helemaal de tijd voor jezelf te nemen.

 

Bij alle Zweedse massage varianten wordt gebruik gemaakt van rijke voedende oliën. 

 

wilt U verdere informatie over deze of andere massages betreft voorbereidingen klik op volgende link.